OVER ONS

Inspireren, verbinden en mobiliseren

DialoogHuys is een boutique organisatie- en adviesbureau dat board- en C-level executives in Nederland, België, UK, Nordics en Italië samenbrengt en voor hen new business genereert. Via een uniek en bewezen concept creëren we een omgeving, waarin open dialoog, kennisuitwisseling en samenwerking tot stand komt. Op deze manier zijn we een katalysator voor innovatie en vooruitgang en helpen wij bedrijven, organisaties en instanties bij het initiëren en vormgeven van disruptieve verandering.

Vacatures

Oog voor detail

Neem contact op
Airplane illustration

Organisatietalent

Full time | Contract
Informeer

Marketing & Sales medewerker

Part Time | Contract
Informeer

Financieel-administratief medewerker

Part Time | Contract
Informeer

TEAM

Exclusief, disruptief en waarde creëren

Het team van DialoogHuys zet zich in om waarde te creëren in alle activiteiten die we doen, voor elke opdrachtgever en voor alle gasten die wij ontvangen. Wij streven daarbij naar een gevoel van exclusiviteit en bijzonderheid, met als doel om iedereen het gevoel te geven dat ze iets speciaals en unieks ontvangen.

Meer weten?
Frank Louwers - DialoogHuys

Frank Louwers

frank@dialooghuys.nl

+31 (0)6 54 22 22 79

Oprichter en mede-eigenaar van DialoogHuys. Ondernemer pur sang en het levende bewijs dat aandacht en het verbinden van mensen leidt tot positieve associatie, de basis voor een gezonde, vriendschappelijke, en ook zakelijke relatie. Frank is tevens host tijdens de executive ontmoetingen (dialoogtafels).

Helga Mathu

helga@dialooghuys.nl

+31 (0)6 30971317

Mede-eigenaar van DialoogHuys. Coach en brein therapeut. Gebruikt haar kennis en ervaring over organisaties, leiderschap, opvoeding, neurowetenschap, dieptepsychologie en systemisch denken om bedrijven en individuen inzicht en richting te geven.

Barent Momma - DialoogHuys

Barent Momma

barent@dialooghuys.nl

+31 (0)6 53 72 79 48

 

Associate & host bij diverse executive ontmoetingen (dialoogtafels). Ervaren board- en C-level executive, tegenwoordig organisatieadviseur, coach en interim-manager.

Marc Lagermann 🇮🇹

marc@dialooghuys.nl

+39 339 186 1802

Verantwoordelijk voor de ontmoetingen van Dialooghuys in Italië. Zet zijn creativiteit, energie en ervaring als gastvrije host in, om verbindingen te leggen in een ongedwongen open ambiance. Passie voor innovatie, modern leiderschap en duurzaamheid.

Allister Frost 🇬🇧

allister@dialooghuys.nl

+44 (0)7 473 88 41 81

Verantwoordelijk voor Dialooghuys’ ontmoetingen in het Verenigd Koninkrijk. Allister Frost is een bedrijfstransformatie expert en keynote spreker met ervaring uit de eerste hand in het bloeien door radicale verandering. Hij zit al dertig jaar in het bedrijfsleven, was het eerste Head of Digital Marketing Strategy van Microsoft en heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn marketing- en sprekerswerk. Hij is gespecialiseerd in het helpen van leiders en teams om hun relatie met verandering te heroverwegen, zodat ze nieuwe groeikansen kunnen identificeren en nastreven.

SPREKERS

Veelzijdig, eigenzinnig en creatief

Ons sprekers zijn ons kapitaal. Zij maken de bijeenkomst door hun kennis en kunde. Ze kunnen u aan het denken zetten en inspireren en niet zelden komen hier mooi innovaties en zienswijzen uit.

Paul Iske

Hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. Houdt zich vooral bezig met diensteninnovatie en sociale innovatie, met als specialiteit ‘Combinatoric Innovation’.
Lees meer Paul Iske.

Henk Volberda

Nederlands bedrijfskundige en hoogleraar strategie en innovatie aan de Universiteit van Amsterdam. Lees meer Henk Volberda.

Kees Klomp

Ondernemer, adviseur, TEDx-spreker en auteur op het gebied van de ‘betekeniseconomie’ of de Purpose economy. Lees meer over Kees Klomp.

Joris Arts

Al 20 jaar werkzaam in de zorg. Als zorgprofessional, zorgbestuurder, toezichthouder en als zorgondernemer. Rode draad door zijn carrière is het continu zoeken naar manieren om de zorg te verbeteren door enerzijds patiënten te betrekken en anderzijds technologie in te zetten. Heeft diverse innovaties geïntroduceerd waarvoor hij onder andere de titel Doctorpreneur van het jaar ontving in 2015. Lees meer over Joris Arts.

Thijs Lijster

Universitair docent kunst- en cultuurfilosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Auteur van het boek “Wat we gemeen hebben”, waarin hij laat zien waarom het van belang is dat we cruciale aspecten van ons leven (zoals wonen, zorgen en leren) niet als koopwaar behandelen, maar als meenten. “Want zonder meenten hebben we niets gemeen.” Lees meer over Thijs Lijster.

Jan Rotmans

Hoogleraar aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Publiceerde diverse boeken over klimaatverandering, klimaatmodellen en duurzame veranderingen. Oprichter van ICIS, Drift, Urgenda en Nederland Kantelt. Lees meer over Jan Rotmans.

Typhoon

Glenn de Randamie is een Nederlandse hiphop muzikant die zijn ervaringen en visie niet alleen op festivals deelt, maar ook op het podium als inspirational speaker. Typhoon is rapper, zanger, spreker, inspirator en ondernemer. Alles in verbinding en met vertrouwen, zoals Typhoon het leven ervaart. Lees meer over Typhoon.

Stefanie van der Wiel

Videograaf en producer voor Jimmy Nelson, een Brits-Nederlandse fotografisch kunstenaar die bekend is van zijn werk waarbij hij inheemse volkeren fotografeert. Lees meer over Stefanie van der Wiel.

Karl Raats

Coach en procesbegeleider in zakelijke creativiteit. Expert op het gebied van leiderschap, creativiteit & inspiratie, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling. Lees meer over Karel Raats.

Herman Toch

Verdiepte zich in de wereld van purpose en maatschappijbouwend ondernemen. Schreef twee succesvolle boeken: Transformeren om te overleven (winnaar PIM-Marketing Literatuurprijs) en Happy Profit. Vandaag de dag begeleidt hij mensen, bedrijven en organisaties die maatschappelijk succes koppelen aan eigenbelang. Lees meer over Herman Toch.

KANTOOR

Waar De Dommel en de Esschestroom samenkomen

Het DialoogHuys kantoor is gevestigd in het zuiden van ons land: Vught!
Het adres is: Huize Muyserick, Maurick 1, 5261 NA Vught (Noord-Brabant)

Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (06) 8138 9661
Ons email adres is: fleur@dialooghuys.nl

Route naar kantoor

Kantoor DialoogHuys, Vught

Kantoor DialoogHuys, Vught