OPDRACHTGEVER

Constructief samenwerken vanuit vertrouwen

Het delen van kennis, kennissen en kunde leidt uiteindelijk tot vertrouwen. De basis voor het doen van zaken. DialoogHuys brengt voor u de juiste executives bij elkaar, zorgt voor inspirerende gastsprekers die passen bij de gekozen thematiek, creëert de perfecte ambiance en garandeert u daarmee een succesvolle new business aanpak.

Cloud illustration

REFERENTIES

Een aantal van onze opdrachtgevers heeft een korte review geschreven over hun ervaring met de ‘dialoogtafels’.

Butterfly illustration Reference illustration

“Succesformule voor het genereren van new business.”

De maandelijkse Dialoogtafels bevorderen onze relatie met beslissers op het gebied van marketing. We zien ter plekke business ontstaan. Het zijn hele levendige gesprekken, die we voeren op basis van onderling vertrouwen. Er is sprake van echte chemie. We proberen elkaar te inspireren, zodat er dingen in gang worden gezet, binnen ieders organisatie, daarbuiten of onderling. Salesforce staat hierin niet eens centraal, maar we creëren wel de voorwaarden, waarbij dit kan gebeuren.
We bieden onze relaties een platform aan, waarbij het delen van kennis en kennissen centraal staat. Om hiermee verandering in gang te zetten. Dit effect onderstreept onze overtuiging: niet overheden of individuen, maar bedrijven zijn het beste in staat om met impact vorm te geven aan veranderingen in de maatschappij. Dit biedt kansen, maar is ook een verantwoordelijkheid.
De toegevoegde waarde van DialoogHuys is door het hele programma verweven. Van het uitnodigingstraject tot het event zelf. En van de catering tot de overdracht aan onze sales organisatie. Ze zijn daarmee een geïntegreerde partner, in wat wij noemen, onze ‘Executive Experience Strategie’.

Koen Rakers

Freshworks – EMEA Marketing Director

Succesformule voor het genereren van new business.”
Wij zetten de tafel bijeenkomsten van DialoogHuys in om bestaande relaties te verdiepen en om prospects kennis te laten maken met de boeiende en snel veranderende wereld van zorg en gezondheid.
Aan tafel vinden prachtige debatten plaats over ontwikkelingen die raken aan maatschappij en bedrijf en alle mensen daarin. Het zijn topavonden met culinaire hoogstandjes en ze zijn uitmuntend verzorgd. Onze genodigden vinden het altijd een feestje om erbij te zijn. Ik noem het: een zakelijke inspiratie met een culinaire afdronk.
In deze ambiance ben ik als VGZ op een andere manier bezig met relatiemanagement en sales. Het is verkopen zonder te verkopen. Door oprechte aandacht, gemeenschappelijke interesses en vertrouwen, creëer je de omstandigheid dat iemand iets bij jou wil kopen. En dat vinden wij heel mooi.

Frank Elion

Lid Executive Committee – Coöperatie VGZ

Illustration

THEMA’S

Gastsprekers als inspiratie- en kennisbron

De uitdagingen die bedrijven, organisaties en instanties zien, worden aan de hand van thema’s tijdens onze executive ontmoetingen (dialoogtafels) besproken en bediscussieerd. Onderstaand een selectie van de thema’s die, onder leiding van een gastspreker, in de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen.

Regeneratieve bedrijven. Hoe ga je als bedrijf teruggeven aan de wereld? En hoe zorg je ervoor dat iedereen in de organisatie kan bijdragen?

Morele dilemma’s in de boardroom. Resultaat lijkt vaak de enige waarde die de board hanteert. Waar is het moreel kompas en wat is het belang ervan?

ESG en greenwashing. Het belang van de juiste strategie.

Kwaliteit van de gezondheidszorg. Hoe blijven we kwaliteit garanderen?

Spanning op de arbeidsmarkt. Heeft werven nog wel zin?

Vertrouwen in de overheid. Een taak voor het bedrijfsleven?

Sociale innovatie. Hoe zetten we visie om in doen?

Klantfocus in de nieuwe digitale wereld. Hoe bereik ik mijn klant?

Innovatie en gedrag. Welke type leiderschap creëert de juiste omgeving?

COMMUNITY

Podium om new business initiatieven te ontplooien

DialoogHuys heeft in de loop der jaren een netwerk opgebouwd van meer dan 1.500 executives op board- en C-level niveau. Dit netwerk is een hechte gemeenschap met een gezamenlijke interesse: kennis, kennissen en kunde delen om verbinding tot stand te brengen.

Illustration

CONTACT

De dialoog begint hier!

Bent u op zoek naar new business, een manier om uw marktaandeel te vergroten of zoekt u strategische samenwerkingen? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen.

Illustration persons Illustration hand

Contact

LOCATIE

Sfeer is bepalend voor succes

De executive ontmoetingen (dialoogtafels) worden georganiseerd in Buitenplaats Valkenheining in Baambrugge, vlakbij Abcoude.

Valkenheining is een van de laatste buitenplaatsen die nog in originele staat verkeert en is net als vroeger een fijne ontmoetingsplaats voor vrienden, familie en zakelijke relaties.

Bekijk Valkenheining

Buitenplaats Valkenheining, Baambrugge

Entree Valkenheining

Welkom aan de dialoogtafel

Interieur van Buitenplaats Valkenheining

Tuin van de Buitenplaats