GAST

Unieke samenwerking tussen executives

Samen met topbestuurders wil DialoogHuys inspireren, innoveren en verandering stimuleren. Als gast van DialoogHuys wordt u onderdeel van een uniek netwerk van executives vanuit diverse sectoren die kennis, kennissen en kunde met elkaar delen, thema’s bediscussiëren en gezamenlijk bijdragen aan het oplossen van bedrijfsmatige en sociaal-maatschappelijke uitdagingen.

Cloud illustration

REFERENTIES

Een aantal van onze gasten heeft een korte review geschreven over hun ervaring met de ‘dialoogtafels’.

Butterfly illustration Reference illustration

“Leerzaam en inspirerend over actuele thema’s.”
Steevast kijk ik uit naar de tafelbijeenkomsten van DialoogHuys. De thema’s, de gesprekken – het gáát ergens over. In relatie tot het thema hebben de sprekers altijd toegevoegde waarde, waardoor de gesprekken aan tafel veel inhoud hebben, heel leerzaam en inspirerend.
Het gezelschap is steeds zeer divers, met deelnemers vanuit alle typen bedrijven. Iedere deelnemer is hierdoor op zijn of haar eigen manier bezig met zo’n thema. Die verschillende invalshoeken verbreden mijn blik. En niet zelden houd ik er interessante contacten aan over.
Tel hierbij op dat de sfeer, de locatie en de verzorging zonder uitzondering goed zijn en je begrijpt dat ik hier graag tijd voor maak. Als de avonden van DialoogHuys eenmaal in mijn agenda staan, dan blijven ze ook staan.

Linda Sas

Autoriteit Financiële Markten (AFM) – Member of the Executive Board

De bijeenkomsten van DialoogHuys zijn bijzonder inspirerend; enerzijds vanwege de sprekers die worden uitgenodigd en anderzijds door de gesprekken die zich aan tafel ontplooien.
De onderwerpen zijn altijd relevant en dankzij een ontspannen en open sfeer ontstaan regelmatig diepgaande discussies. Het is leerzaam en inspirerend om over actuele thema’s van gedachten te wisselen met mensen uit andere sectoren en bedrijven, omdat diverse perspectieven worden belicht.
Naast waardevolle uitbreiding van je netwerk, kan dit resulteren in nieuwe inzichten of bevestiging van bepaalde (lastige) keuzes. Tel hierbij op dat de locatie en het diner altijd fantastisch zijn en je begrijpt waarom ik na een intensieve werkdag toch graag naar de tafelbijeenkomst van DialoogHuys ga.

Beatrijs van de Ven

Marketing & Communication Director – Remeha

THEMA’S

Onderwerpen vanuit diverse perspectieven belicht

Door kennis, kennissen en kunde vanuit verschillende bedrijfssectoren met elkaar te delen, worden krachten verenigd en ontstaan er nieuwe ideeën en inspiratie tot nieuwe initiatieven, die met elkaar kunnen worden opgepakt en die leiden tot vooruitgang.
Onderstaand een selectie van de thema’s die, onder leiding van een inspirerende gastspreker, in de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen.

Regeneratieve bedrijven. Hoe ga je als bedrijf teruggeven aan de wereld? Hoe zorg je er bovendien voor dat iedereen in de organisatie kan bijdragen?

Morele dilemma’s in de boardroom. Resultaat lijkt vaak de enige waarde die de board hanteert. Waar is het moreel kompas en wat is het belang ervan?

ESG en greenwashing. Het belang van de juiste strategie.

Kwaliteit van de gezondheidszorg. Hoe blijven we kwaliteit garanderen?

Spanning op de arbeidsmarkt. Heeft werven nog wel zin?

Vertrouwen in de overheid. Een taak voor het bedrijfsleven?

Sociale innovatie. Hoe zetten we visie om in doen?

Klantfocus in de nieuwe digitale wereld. Hoe bereik ik mijn klant?

Innovatie en gedrag. Welke type leiderschap creëert de juiste omgeving?

Illustration

CONTACT

De dialoog begint hier!

Bent u op zoek naar new business, een manier om uw marktaandeel te vergroten of zoekt u strategische samenwerkingen? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen.

Illustration persons Illustration hand

Contact

LOCATIE

Sfeer is bepalend voor succes

De executive ontmoetingen (dialoogtafels) worden georganiseerd in Buitenplaats Valkenheining in Baambrugge, vlakbij Abcoude.

Valkenheining is een van de laatste buitenplaatsen die nog in originele staat verkeert en is net als vroeger een fijne ontmoetingsplaats voor vrienden, familie en zakelijke relaties.

Verzenden

Buitenplaats Valkenheining, Baambrugge

Buitenplaats Valkenheining, Baambrugge

Welkom aan de dialoogtafel!

Interieur Buitenplaats Valkenheining

Tuin van Buitenplaats Valkenheining