i-DIALOOGHUYS

Actief maatschappelijk betrokken

Door het delen van kennis, kunde en kennissen zijn in de afgelopen jaren mooie initiatieven tot bloei gekomen, zowel zakelijk als maatschappelijk. Onder de noemer i-DialoogHuys (met verwijzing naar ‘ideaal’/ ‘ideologie’) is DialoogHuys actief betrokken bij deze initiatieven.

Neem contact op

NEW LEADERS

Nieuwe generatie executives

Een nieuw initiatief van DialoogHuys is ‘New Leaders’: onze toekomstige board- en C-level executives.

Voor hen gaat DialoogHuys separate ontmoetingen organiseren. Bovendien zullen deze New Leaders betrokken gaan worden bij bestaande executive ontmoetingen met als doel om het gedachtegoed van DialoogHuys mee te geven aan de nieuwe generatie, maar ook om de huidige executives door hen – de nieuwe generatie – te laten inspireren op het gebied van ‘nieuw leidinggeven’. Deze nieuwe generatie leiders wordt door de bestaande executives voorgedragen en (na screening) opgenomen in het netwerk.

Meer weten, neem contact op
Illustration

INITIATIEVEN

Overzicht van enkele initiatieven, waarbij DialoogHuys, actief betrokken is.

Heilige boontjes – Een initiatief van o.a. Maas Koffie om kwetsbare jongeren zin en inhoud aan hun leven te geven.

Doen – Een initiatief met Philadelphia om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen.

Second Chance – Een initiatief met Paul Iske, waarbij ondernemers die failliet zijn gegaan financieel worden ondersteund om door te gaan.

Social Wines – https://socialwines.nl/

Illustration

CONTACT

De dialoog begint hier!

Bent u op zoek naar new business, een manier om uw marktaandeel te vergroten of zoekt u strategische samenwerkingen? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen.

Illustration persons Illustration hand

Contact